Sygeplejerskevikar er for dig som ønsker mange muligheder

Bliv sygeplejerskevikar hos PersonaleGruppen A/S, hvis du er sygeplejerske, men ikke ønsker en fast arbejdsplads, og hvis du samtidig ønsker en god løn. Dertil kommer friheden til at sige ja og nej til arbejdsopgaver overalt på Sjælland. Dog er de fleste opgaver som sygeplejerskevikar omkring Nordsjælland.

Der er mange fordele ved at være sygeplejerskevikar

​Der tager lang tid at uddanne sig til sygeplejerske, men der kan være mange årsager til, at du ikke ønsker eller ikke er klar til at arbejde et fast sted. Derfor kan vi tilbyde dig at arbejde som sygeplejerskevikar, hvor du kan sige nej, når du ikke kan eller ikke har lyst.

Samtidig kommer du rundt mange forskellige steder. Det betyder, at du kan lære en masse arbejdsfunktioner og arbejdspladser at kende som sygeplejerskevikar, før du tager stilling til, hvor du vil være, og hvad du vil lave på sigt.

Ring for at drøfte muligheder som vikar inden for sygepleje

Klik videre på dette link, hvis du vil udfylde et online ansøgningsskema for at søge arbejde som sygeplejerskevikar. Derpå kontakter vi dig snarest for at aftale tid til en ansættelsessamtale med henblik på et vikarjob. Vi tilbyder også vikarjobs inden for social og sundhed som SOSU-assistent og SOSU-hjælper.

Hvis du er et hospital eller lignende, der har brug for sygeplejerskevikar, er du meget velkommen til at kontakte os hos PersonaleGruppen A/S. Du kan ringe til os på telefon 39 69 10 89 for at drøfte jeres behov. Du kan også skrive til pg@personalegruppen.dk.​

Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på?

Så udfyld venligst nedenstående formular og send os en besked med dine spørgsmål. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine 

spørgsmål - send os en besked i formularen eller 

ring 39 69 10 89​

Hvad har andre spurgt om?


SE FAQ

Kontakt os

​PersonaleGruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Se rutevejledning her

Telefon: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

fb  linkedin

Samarbejdspartnere

logo