Social- og Sundhedsvikar er for dig som vil arbejde med mennesker

​Bliv Social- og Sunhedsvikar hos PersonaleGruppen A/S, hvis du gerne vil arbejde med mennesker, men ønsker afvekslende arbejdssteder, hvor du selv bestemmer, når du vil arbejde, og hvor du ikke vil arbejde. Det er oven i købet til en god løn. Du kan komme ud på arbejdsopgaver som Social- og Sundhedsvikarvikar overalt på Sjælland, når du arbejder for os, men de fleste vikarjobs er i og omkring Nordsjælland.

Kom ud på plejehjem og i hjemmeplejen som SOSU vikar

​Når du arbejder som SOSU vikar hos os kommer du rundt på mange forskellige steder. Det kan blandt andet være Hjemmeplejen, Plejecentre, Rehabilitering, Bosteder og i Psykiatrien.

Alt efter din uddannelse og anciennitet kan du arbejde som blandt andet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, plejehjemsassistent og sygehjælper. Der er mange jobmuligheder som SOSU vikar.​

​​Hør mere om vikarmuligheder inden for social og sundhed

​Du kan klikke her, hvis du vil udfylde et online ansøgningsskema for at søge job som SOSU vikar. Derpå kontakter vi dig snarest for at aftale tid til en ansættelsessamtale med henblik på vikarjobs. Vi tilbyder også vikarjobs inden for det pædagogik område, psykiatri, køkken og rengøring.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os hos PersonaleGruppen A/S, hvis du er hjemmepleje eller et plejehjem der søger en sosu vikar. Du kan ringe på telefon 39 69 10 89 for at drøfte jeres behov og ønsker. Desuden kan du naturligvis skrive en e-mail til os på pg@personalegruppen.dk.​​

​Vi har gjort det nemt for dig som vikar og for dig som mangler en vikar

​Kontakt​

Personalegruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

www.personalegruppen.dk