Tel: 39 69 10 89

Løn & faktura: hverdage 8-15

Vagttelefonen: alle dage 17-24

Bliv rengøringsvikar, hvis du ønsker fleksibilitet i dit arbejdsliv

​Bliv rengøringsvikar hos PersonaleGruppen A/S, hvis du ikke er typen, som vil være på den samme plads dag efter dag, men ønsker afveksling i arbejdet og en god løn. Dertil kommer, at du selv kan bestemme, hvor meget du vil arbejde, og hvornår du ikke vil arbejde. 

En rengøringsvikar hos os kan komme ud overalt på Sjælland, hvor det er ønskeligt, men vi har især mange vikaropgaver i København, herunder Søborg, Nordsjælland og på Frederiksberg.

Du kommer ud på meget forskellige steder som rengøringsvikar

​En rengøringsvikar kan komme ud på en hel række meget forskellige arbejdspladser af enhver art. Der kan også være tale om meget varierende arbejdsopgaver i vidt forskellige omgivelser. Desuden kan der være tale om mindre opgaver, der er på få timer, eller der kan være tale om længere arbejdsopgaver.​

Du kan som rengøringsvikar komme ud i Kommunale Hjemmeplejer og forskellige Plejehjem og Pleje Centre i Storkøbenhavn.

Kontakt os for at høre mere om et rengøringsjob som vikar

​Du kan klikke videre her for at udfylde et online ansøgningsskema for at søge job som rengøringsvikar. Derpå kontakter vi dig, så vi kan aftale en ansættelsessamtale med henblik på et vikarjob.

Du er også meget velkommen til at kontakte os hos PersonaleGruppen A/S, hvis du er en virksomhed eller en institution, som mangler en rengøringsvikar. Du kan ringe på telefon 39 69 10 89, men du kan også skrive til pg@personalegruppen.dk.​​

​Vi har gjort det nemt for dig som vikar og for dig som mangler en vikar

​Kontakt​

Personalegruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

www.personalegruppen.dk