Pædagog vikar er for dig som vil have nye oplevelser

​Bliv pædagog vikar hos PersonaleGruppen A/S i Søborg, hvis du gerne vil have afvekslende arbejdsopgaver på forskellige arbejdspladser med nye oplevelser, men samtidig ønsker en god løn. En pædagog vikar hos PersonaleGruppen kan arbejde overalt på Sjælland, men vi har især mange vikarjobs på Frederiksberg og i København og Nordsjælland. Du kan selv bestemme, hvor meget du vil arbejde, og hvor du ikke vil arbejde.

Der er mange jobmuligheder som pædagog vikar

​En pædagog vikar kan udføre en række forskellige opgaver, og det er naturligvis primært på pædagogiske institutioner. Det kan være vuggestuer, børnehaver, skoler og SFO'er samt asylcentre.

Alt efter din uddannelse og baggrund kan en pædagog vikar arbejde som for eksempel pædagog, pædagogisk assistent og pædagogmedhjælper. Vi benytter endvidere vikarer inden for andre områder som blandt andet sundhed og psykiatrien.​

Ring for at høre om vikarjobs i pædagogiske institutioner

​Du kan klikke her for at finde vores online ansøgningsskema for at søge job som pædagog vikar. Vi kontakter dig snarest muligt for at aftale en ansættelsessamtale med henblik på et vikarjob.

Du er også meget velkommen til at kontakte os hos PersonaleGruppen A/S, hvis du er en institution, som mangler hjælp til det sociale eller pædagogiske. Du kan ringe til os på telefon 39 69 10 89, men du kan også sende en e-mail til os på pg@personalegruppen.dk. Derpå kan vi eventuelt aftale et møde for at drøfte jeres behov.​

Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på?

Så udfyld venligst nedenstående formular og send os en besked med dine spørgsmål. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine 

spørgsmål - send os en besked i formularen eller 

ring 39 69 10 89​

Hvad har andre spurgt om?


SE FAQ

Kontakt os

​PersonaleGruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Se rutevejledning her

Telefon: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

fb-sort link

Samarbejdspartnere