Tel: 39 69 10 89

Løn & faktura: hverdage 8-15

Vagttelefonen: alle dage 17-24

Job​

Er du klar til et arbejdsliv, hvor du selv kan planlægge dine arbejdstider, og er du parat til nye og anderledes faglige udfordringer?

PersonaleGruppen er et vikarbureau, der hver dag kan tilbyde tilknyttede vikarer vagter, der passer perfekt til deres kvalifikationer og ambitioner. Vi søger altid nye mennesker med lyst til at gøre en forskel for andre, høj faglighed og en positiv indstilling.

Du kan læse meget mere om vores faggrupper, geografiske områder og ansøgningsproces lige her.

Har du lyst til en snak om dine muligheder for et vikarjob hos os inden du sender en ansøgning afsted, så kontakt os endelig til en uforpligtende samtale. Vi glæder os til at høre fra dig!​

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra dig, der gerne vil arbejde som vikar. Klik på ikonet 'Bliv Vikar' og udfyld ansøgningsskemaet, så kontakter vi dig snarest.

Aktuelle jobopslag​

Faggruppe

Type

Beskrivelse​

PÆDAGOG

&

PÆDAGOGMEDHJÆLP

​​TEAM

​​HELLERUP: døgnvagter i team om 28-årig kvinde med senhjerneskade

Den pædagogiske opgave

Opgaven handler om praktiske opgaver i forbindelse med personlig pleje og træning af kvinden. Kvinden er kørestolsbruger, og du bliver en del af den daglige træning, som består af en række forskellige øvelser, og kørsel til og fra træning hos fysioterapeuten. En stor del af opgaven består i at yde den rette støtte i løbet af borgerens dagligdag, og benytte low arousal-tilgangen i din pædagogiske praksis.

Vagter og krav til ansøger

Vagter i teamet er døgnvagter fra 9-9, som foregår i borgerens hjem, hvor der er et værelse med tilhørende badeværelse til rådighed. Det er krav; at du er kvinde, tryg ved at køre handicapbil med automatgear og har en god portion erfaring i bagagen.

Ansøgning

Er det noget for dig, så send os en ansøgning på pg@personalegruppen.dk. Der indkaldes løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet, så tøv endelig ikke med at ringe til os 39 69 10 89.

Vi glæder os til at høre fra dig.

For mere info

RING

39 69 10 89

PÆDAGOG

Vikar​

​​​​KØBENHAVN & FREDERIKSBERG: Vikarer til børnehaver & vuggestuer

PersonaleGruppen oplever stor efterspørgsel på vores dygtige vikarer i Københavns Kommune, og søger derfor flere uddannede pædagoger og pædagogmedhjælpere til vores netværk.

For mere info ring

39 69 10 89

​​

ANSØG ONLINE

SUNDHED

​​Deltid

FURESØ: ​​Hjælper til ung, multihandicappet pige uden sprog.

Om stillingen: Vil du være en vigtig del af en ung, multihandicappet pige uden sprogs liv? Vi søger en hjælper, der kan yde fuld pleje, og har erfaring med 1:1 kontakt til udviklingshæmmede. Vi forestiller os, at du har nogen erfaring inden for personlig pleje og omsorg. Der vil dog være grundig oplæring i de specifikke behov.​

Om dig: Vi forestiller os, at du er pædagogstuderende eller handicapmedhjælper, og har lyst og overskud til at arbejde i pigens hjem i Furesø Kommune 16 timer om ugen. 

Furesø, 16 timer ugentligt, primært aftenvagter og nogen weekender.​

STILLINGEN ER BESAT

Interesseret i lignende?

Ring

39 69 10 89

SUNDHED

Vikar​

​​KØBENHAVN & FREDERIKSBERG: Vikarer til hjemmeplejen og plejehjem

PersonaleGruppen har pr. 1. august 2019 forlænget leverandøraftalen med Københavns Kommune, og søger derfor flere dygtige sundhedsvikarer til vagter i hele københavnsområdet.

​Bliv SoSu-vikar hos PersonaleGruppen A/S, hvis du gerne vil arbejde med mennesker, men ønsker afvekslende arbejdssteder og tider. Det er oven i købet til en god løn.

Alt efter din uddannelse og anciennitet kan du arbejde som blandt andet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, plejehjemsassistent og sygehjælper. Der er mange jobmuligheder som sundhedsvikar.

​​For mere info ring

39 69 10 89

ANSØG ONLINE

PÆDAGOG

Vikar

FURESØ: Pædagoger og pædagogmedhjælpere til børnehaver og vuggestuer

Til vagter i Furesø Kommune søger vi pædagoger og pædagogmedhjælpere til vikariater i børnehaver og vuggestuer.

For mere info ring

39 69 10 89​​

ANSØG ONLINE

SUNDHED

Vikar

HELSINGØR, FREDERIKSSUND, ​KØBENHAVN, FREDERIKSBERG, FURESØ: Sundhedsvikarer søges

​Alt efter din uddannelse og anciennitet kan du arbejde som blandt andet sygeplejerske, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, plejehjemsassistent og sygehjælper.

​​For mere info ring

39 69 10 89​​

ANSØG ONLINE

​Vi har gjort det nemt for dig som vikar og for dig som mangler en vikar

​Kontakt​

Personalegruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Tlf.: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

www.personalegruppen.dk