Bliv vikar på et asylcenter

​Leverandør til Røde Kors Asyl

PersonaleGruppen er valgt som leverandør til Røde Kors Asyl, og vi tilbyder derfor vagter på asylcentre drevet af Røde Kors indenfor vores dækningsområde. 

PersonaleGruppen har en leverandøraftale med:

Center Sandholm

Center Sandholms gule bygninger ved Allerød i Nordsjælland er Danmarks modtagecenter for alle nye asylansøgere. Det er her, den første registrering hos politiet finder sted, og det er her, at asylansøgere opholder sig i den første tid efter de har søgt asyl i Danmark.  

Center Sjælsmark

Center Sjælsmark er beliggende i Hørsholm​ og drives som udrejsecenter for voksne. Røde Kors står på Sjælsmark for sundhedsydelser, omsorgsarbejde, voksenundervisning- og aktivering og PersonaleGruppen er leverandør af vikarydelser på disse områder. 

Center Avnstrup

Center Avnstrup er hjemrejsecenter for børnefamilier. Her bor også familier, der har fået inddraget deres opholdstilladelser. Centeret ligger ved Hvalsø i Lejre Kommune og er det største asylcenter på Sjælland. 

PersonaleGruppen supplerer efter behov Røde Kors Asyls medarbejdere på asylcentrene. Her løftes opgaver, der hører med til en tryg og meningsfuld hverdag: Undervisning og aktivering for de voksne, børnehave, skole og klub for børnene, sundhedsklinik i tilfælde af sygdom og meget mere.

​Hvordan bliver jeg vikar hos Røde Kors Asyl?

1. Send os en ansøgning

​For at kunne sende din ansøgning skal du vedhæfte dit uddannelsesbevis og et cv.


Det er et krav du har ren straffeattest. Du skal efter telefonsamtalen give samtykke til, vi indhenter din straffeattest inden du ansættes.

2. Book en samtale

Når du har sendt os din ansøgning får du mulighed for at booke en samtale. Til samtalen finder vi sammen ud af hvilke vagter og steder, der matcher dine kompetencer, erfaring og geografi. Husk at gøre opmærksom på, at du interesserer dig for vagter på asylområdet.

3. Vælg en ledig vagt i appen

Når du er oprettet i vores system kan du finde alle tilgængelige vagter i vores app. Her byder du ind på de vagter du gerne vil tage. Du får besked, når du er blevet tildelt vagten. Når vi har akutvagter eller et godt match, så ringer vi dig også op. Du styrer selv i appen, hvilke dage du er RÅDIG, holder FRI og FERIE. Vi forstyrrer dig selvfølgelig ikke når du holder ferie og fri. 

​Send ansøgning

Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på?

Så udfyld venligst nedenstående formular og send os en besked med dine spørgsmål. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine 

spørgsmål - send os en besked i formularen eller 

ring 39 69 10 89​

Hvad har andre spurgt om?


SE FAQ

Kontakt os

​PersonaleGruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Se rutevejledning her

Telefon: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

fb-sort link

Samarbejdspartnere