​Køkkenvikar er for dig som ønsker afveksling og frihed

​​Bliv køkkenvikar hos PersonaleGruppen A/S, hvis du ønsker et afvekslende job, hvor du har en god løn, og hvor du selv kan bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. En køkken vikar hos PersonaleGruppen kan arbejde overalt på Sjælland, men vi har især mange opgaver i Storkøbenhavn.

Du kan kombinere arbejdet som køkkenvikar med andre jobs

​Det er også muligt at arbejde inden for andre områder end køkkener, hvis du har den rette baggrund. Du kan kombinere et arbejde som køkken vikar med områder inden for sundhed, pædagogik og rengøring, hvis du ønsker det, og hvis du har de rette kompetencer.

En køkkenvikar kan beskæftige sig med flere ting i et køkken, og det kan være som køkkenmedhjælper eller opvasker, men som ernæringsassistent og køkkenassistent skal du have den rette uddannelsesmæssige baggrund.

Kontakt os gerne for at høre mere om vikarjobs i køkkener

​Du kan klikke her og udfylde vores online ansøgningsskema, hvis du ønsker at søge et job som køkkenvikar. Vi vil herefter kontakte dig snarest med henblik på en ansættelsessamtale.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er en virksomhed, der mangler en vikar i køkkenet. Du kan ringe til os på telefon 39 69 10 89, eller du kan skrive til os på pg@personalegruppen.dk, hvis du ønsker flere oplysninger.​

Ønsker du at høre mere om vores vikarservice?

Så udfyld venligst nedestående formular.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine 

spørgsmål - send os en besked i formularen eller 

ring 39 69 10 89​

Hvad har andre spurgt om?


SE FAQ