Psykiatri

Vil du arbejde på institutioner og bosteder med psykiatriske tilbud, men have mulighed for at veksle mellem sted, skema og faglige udfordringer?

PersonaleGruppen formidler vikarer med pædagogisk baggrund til en lang række tilbud for borgere med psykiske udfordringer. Som vikar træder du ind, når stedets fastansatte personale ikke har mulighed for at dække. Det kan være i akut opståede situationer ved sygdom, planlagte vagter og sommetider i vikariater af varierende varighed. 

At være vikar kræver, at du er hurtig til at finde dig til rette blandt nye kolleger, og er tryg i din faglige værktøjskasse. Til gengæld får du mulighed for at række en hjælpende hånd, når de faste medarbejdere og borgere har mest brug for det. 

I ansættelsesprocessen laver vi en profil på alle vikarer, så vi kender kompetencer og erfaringer indgående - det er vores vikarers sikkerhed for, at vi matcher de rette vikarer til den rette vagt. At være vikarbureau handler for os om tillid. Som vikar skal du nemlig have tillid til, at vi sender dig afsted på en vagt, som du er tryg ved at varetage. Sammen sørger vi også løbende for at opdatere dine kompetencer, og for at du kan udvikle dig fagligt i den retning, der interesserer dig.   

Hvem kan arbejde i psykiatriske tilbud?

  • Pædagoger
  • Pædagogmedhjælpere
  • Pædagogiske assistenter
  • Socialpædagoger
  • Plejeprofiler med psykiatrierfaring

Hvor kan jeg arbejde med psykisk udfordrede borgere?​

  • ​Bosteder og bofællesskaber
  • Plejecentre & hjemmeplejen
  • Psykiatrien & Socialpsykiatrien

​Efter du har indsendt din ansøgning bliver du bedt om at booke en samtale i vores system. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vikarjobbet. Du kan ringe til vores rekrutteringsteam på telefon 39 69 15 80

Vi glæder os til at byde dig velkommen i PersonaleGruppen!

Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på?

Så udfyld venligst nedenstående formular og send os en besked med dine spørgsmål. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine 

spørgsmål - send os en besked i formularen eller 

ring 39 69 10 89​

Hvad har andre spurgt om?


SE FAQ

Kontakt os

​PersonaleGruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Se rutevejledning her

Telefon: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

fb-sort link

Samarbejdspartnere