​​Try & Hire - afprøv samarbejdet først og undgå fejlansættelser

Hos PersonaleGruppen kan du afprøve samarbejdet med en potentiel ny medarbejder i et særligt Try & Hire-forløb. Dette giver alle parter en chance for at se samarbejdet an over en periode - og er med til at sikre, at I har fundet den rette kandidat til stillingen.

Vores kunder kan vælge at afprøve en medarbejder på vikarvilkår, under forudsætning af, at der er henblik på en fastansættelse. Det giver en unik mulighed for at; afklare om medarbejderens ønsker og behov stemmer overens med, hvad kunden tilbyder, og teste af om medarbejderen passer ind i teamet.

Try & Hire er den effektive genvej til at finde den helt rette medarbejder til fastansættelse.

Sådan fungerer Try & Hire

Try & Hire er et tidsbestemt vikariat med henblik på en fastansættelse, og dermed i praksis en mellemting deraf. Du kan, kort fortalt, prøve en medarbejder af i op til tre måneder - inden der skrives kontrakt. Undervejs tager PersonaleGruppen sig af det praktiske, og som kunde skal du blot sørge for at vurdere potentialet for et godt, længerevarende samarbejde. Hvis medarbejderen, mod forventning, ikke passer ind i dit team, står vi klar til at finde den rette afløser, naturligvis uden meromkostning. Når den aftalte Try-periode udløber, kan du frit fastansætte medarbejderen uden yderligere omkostninger. 

Hvorfor sikrer Try & Hire en god rekrutteringsproces?

Du får et helt unikt indblik i, hvem din kommende medarbejder er med Try and Hire. Du får tid til at lære vedkommendes faglige tilgang at kende. Der er ro til at vurdere kemi, og om samarbejdet fungerer i en lang række situationer i løbet af de tre måneder. Dermed nedsætter du antallet af fejlansættelser som følge af manglende forventningsafstemning. Medarbejderen kan desuden udskiftes – uden ekstra omkostninger, hvis medarbejderen ikke matcher virksomhedens forventninger, eller hvis medarbejderen selv vælger at stoppe.

6 fordele ved Try & Hire

  • PersonaleGruppens konsulent guider dig igennem processen
  • Vælg mellem et stort udvalg af kompetente kandidater
  • 12 ugers prøvetid giver tid til at teste samarbejdet af
  • Udskift medarbejderen i løbet af perioden om nødvendigt
  • Ingen omkostninger ved hverken fastansættelse eller udskiftning
  • Større træfsikkerhed i rekrutteringen og gladere kolleger

Kom igang med et Try & Hire-forløb

Kontakt os for yderligere information, hvis du er interesseret i at gøre dine ansættelsesproces hurtigere, enklere og ikke mindst - mere omkostningseffektiv. 

Personalegruppen - Vikarer med kvalitet

Har du spørgsmål, du ikke har fundet svar på?

Så udfyld venligst nedenstående formular og send os en besked med dine spørgsmål. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vores medarbejdere er klar til at svare på dine 

spørgsmål - send os en besked i formularen eller 

ring 39 69 10 89​

Hvad har andre spurgt om?


SE FAQ

Kontakt os

​PersonaleGruppen A/S

Vandtårnsvej 62 B

2860 Søborg

Se rutevejledning her

Telefon: 39 69 10 89

E-mail: pg@personalegruppen.dk

CVR: 28706650

fb-sort link

Samarbejdspartnere