hvorfor vikar hos personalegruppen

Forestil dig en hverdag, hvor du selv bestemmer dine arbejdstider,
og hvor du løbende møder nye faglige udfordringer …

Som vikar i PersonaleGruppen har du mulighed for at planlægge din egen arbejdsuge til en attraktiv løn. Du møder nye mennesker, nye arbejdsopgaver og nye udfordringer – alt sammen noget, der styrker din faglighed. Som vikar hos os, må du have en god portion erfaring og være uddannet:

 

  • Social- og sundhedshjælper
  • Sygehjælper
  • Social- og sundhedsassistent
  • Sygeplejerske
  • Pædagog/Socialpædagog


Du kan også være vikar hos os hvis du er:

 

  • Sygeplejestuderende


Udenlandske uddannelser

Hvis du har en udenlandsk uddannelse (gælder også Sverige), som du mener svarer til en uddannelse som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, skal den først godkendes hos Sundhedsstyrelsen, før du kan komme til jobsamtale hos PersonaleGruppen. Besøg Sundhedsstyrelsens hjemmesiden for nærmere oplysninger - Klik her

 

Andre udenlandske uddannelser skal du have godkendt hos CIRIUS, før du kan komme til jobsamtale. Besøg deres hjemmeside for nærmere oplysninger - Klik her


PersonaleGruppen har overenskomst med FOA og DSR.


Vagter efter din egen smag …

Vi tilbyder dagvagter, aftenvagter og nattevagter i hjemmeplejen og på plejehjem. Og du kan selv vælge, om du vil være fuldtidsvikar eller blot tage en vagt i ny og næ.


Som pædagog eller socialpædagog kommer du til at beskæftige dig med borgere over 18 år. Det kan være f.eks. voksne med fysiske eller psykiske handicap, gerontopsykiatrien, væresteder for misbrugere eller lignende.


Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!


Vores vikarer brænder for at gøre en forskel for BORGEREN,
og det forventer vi også af dig …

PersonaleGruppen er i dag det førende vikarbureau inden for den primære sundhedssektor i København og omegn. Det er vi blevet, fordi vi leverer den bedste service! Og det er vi stolte af.


Som vikar i PersonaleGruppen vil du derfor opleve at blive taget godt imod af vores kunder. De ved nemlig, at vi altid gør vores bedste.


Med andre ord: Vi sætter BORGEREN i centrum, og det forventer vi også af dig.

 

Til forside

PersonaleGruppen A/S
Niels Bohrs Allé 2A
2860 Søborg

 

Tel: 39 69 10 89
Fax: 39 69 15 89

PersonaleGruppen A/S  //  Niels Bohrs Alle 2A, 2860 Søborg  //  39 69 10 89  //  CVR: 28706650  //  pg@personalegruppen.dk